Enguany les lligues de futbol 7 atorgaran premis en metàl·lic als tres primers

L'antic camp de rugby de la Guinardera acollirà les lligues de futbol 7

Futbol

Publicat el 2/oct/12 per Carme Reverte

Les lligues de futbol 7 d'adults, organitzades per Teampartners, canvien d'instal·lació i passen a disputar-se a la ZEM de la Guinardera. Les inscripcions ja es poden fer a la mateixa instal·lació al preu de 819 euros per equip. La principal novetat de la lliga d'enguany, que començarà l'últim dilluns d'octubre, són els premis en metàl·lic per als tres primers classificats.

La ZEM de la Guinardera acollirà aquesta temporada les lligues de futbol 7 d'adults, previstes per al 29 d'octubre, en lloc de la ZEM Jaume Tubau com havia estat fins ara. La competició, que es jugarà de dilluns a divendres a partir d'un quart de deu de la nit, tindrà lloc en l'antic camp de rugbi en què es faran dos camps. Per inscriure's cal tenir més de 16 anys i els equips hauran d'abonar la quantitat de 819,09 euros.
La lliga es disputa a dues voltes, anada i tornada, amb un play-off final a partits únics dels primers quatre equips, semifinal i final. Enguany els tres primers classificats rebran a més del trofeu una quantitat en metàl·lic de 500 euros per al primer classsificat, 300 euros per al segon i 150 per al tercer. El quart només rebrà trofeu.

L'organització cedeix les pilotes, però els equips també podran adquirir equipació opcional per un preu molt econòmic.