Torna la presentació de l'Olimpyc Floresta

Els jugadors de l'Olímpyc Floresta, protagonistes a la presentació/ Font: Eric Ripol

Futbol

Publicat el 4/oct/12 per Jordi Foix

L'Olimpyc Floresta es presenta aquest divendres davant la seva afició després que l'any passat l'acte no fos possible per motius econòmics. Els 11 equips que formen l'entitat florestana desfilaran a partir de les nou de la nit pel pavelló de Can Llobet. Enguany els florestants compten amb més d'un centenar de futbolistes.

Després de l'aturada de la temporada passada, torna la presentació de l'Olimpyc Floresta davant la seva afició. L'any passat, la presentació no es va poder dur a terme ja que Citelum, principal patrocinador dels florestants, va decidir no continuar col·laborant amb l'Olimpyc, i l'entitat va haver de reduir costos entre els quals un va ser no dur a terme la presentació. Enguany però, torna un dels actes tradicionals dels florestants. La presentació arrencarà a dos quarts de vuit del vespre. El responsable de l'àrea de comunicació de l'Olimpyc Floresta, Pol Moragas, explica que l'acte comptarà amb actuacions musicals i que serveix per donar el tret de sortida a la temporada.

Pol Moragas

Dóna el tret de sortida a la temporada. Comença a les nou i hi haurà diverses actuacions de hip-hop i després es presentaran els 11 equips que formen el club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquests 11 equips estan formats per un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins, un infantil, un cadet, un femení cadet-juvenil, un juvenil i dos sèniors. Pel que fa aquesta temporada, Moragas considera que serà un temporada difícil pel fet de tenir equips en categories importants del futbol sala català.

Pol Moragas

Seguim amb la filosofia del club. Els nens han de gaudir de la temporada, però sabem que serà difícil perquè tenim equips a categories de nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte de presentació arrencarà a les nou de la nit al pavelló de Can Llobet. Abans, a dos quarts de vuit del vespre, els equips florestants faran un pica pica.