El Valldoreix passa per sobre el 'Nouva' en el derbi santcugatenc de 4a Catalana

Futbol

Publicat el 21/oct/12 per Alex Masana

El Valldoreix derrota (6-0) l'Athlètic Nouvallès en el derbi santcugatenc corresponent a la 3a jornada del grup 16 de Quarta Catalana. Els verd-i-blancs, que aquest diumenge jugaven com a locals al Municipal de Vallvidrera, s'han imposat amb gols de Pijoan, Santi Depares, Aitor i Rafa, que ha fet un hatt-trick.

El derbi santcugatenc del grup 16 de Quarta Catalana només ha tingut dos colors: el verd i el blanc del Valldoreix. Els valldoreixencs, que avui jugaven com a locals en un Municipal de Vallvidrera que comparteixen els dos clubs, s'han avançat ben aviat amb gol de Pijoan. Els verd-i-blancs han seguit dominant durant tot el primer temps però sense sort de cara a gol i el 'Nouva' buscava, sense encert, els contraatacs i les pilotes llargues al seu davanter centre Jordi Foix. A les acaballes del primer temps, el Valldoreix ha tornat a marcar mitjançant Santi Depares.

En l'inici de la represa, l'Athlètic Nouvallès ha disposat d'un parell d'ocasions per retallar distàncies, però ha estat un miratge dins l'hegemonia verd-i-blanca. Rafa ha fet el 3-0 picant la pilota per sobre el porter i ha deixat el partit vist per sentència. El mateix Rafa, que havia sortit en els primers minuts de la segona part, ha fet el quart gol local amb un xut creuat. En el minut 76, Rafa ha culminat una segona part de llibre amb el tercer gol del seu compte particular. Ja a les acaballes, Aitor ha fet el sisè i ha posat el 6-0 definitiu en el marcador. El tècnic del Valldoreix, Juan González, creu que han fet un partit perfecte mentre que el tècnic del 'Nouva', Jordi Delgado, creu que el domini del mig del camp ha estat la clau del partit.

Juan González

Millor impossible. Pensàvem que seria un partit competit, però ens ha sortit un tot perfecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Jordi Delgado

Ens han guanyat el mig del camp des de l'inici, ens han passat per sobre i el resultat ho demostra.

En els instants finals de partit, els nervis han augmentat i jugadors i aficionats han protagonitzat un petit embolic que no ha passat d'un fet anecdòtic. Amb la victòria, el Valldoreix és líder del grup 16 de Quarta Catalana amb 9 punts i el 'Nouva' queda 8è, amb 6 punts.