El Junior B remunta a la Penya i s'endú el derbi de Tercera Catalana

Futbol

Publicat el 3/nov/12 per Alex Fabrega

El Junior B s'endú el derbi santcugatenc de Tercera Catalana davant la Penya Blaugrana Sant Cugat després de vèncer (2-1) a la novena jornada del grup 6. La Penya s'ha avançat en un bon primer temps dels visitants, però a la primera jugada de la represa els blau-i-negres han empatat i han acabat capgirant el marcador. Amb aquest resultat els locals segueixen a la part alta de la taula i els visitants continuen en zona de descens.

La Penya Blaugrana Sant Cugat arribava al derbi santcugatenc després de sumar un punt dels últims 15 en joc. Tot i això, els visitants han fet un bon primer temps i en el minut 14 després d'una falta lateral Alex Gomar ha creuat la pilota amb el cap fent inútil l'estirada del porter local i anotant el 0 a 1. El Junior B ha buscat el gol a partir d'aquest moment, però les millors ocasions eren dels visitants que no han pogut incrementar l'avantatge abans del descans. A la represa, els blau-i-negres han sortit més entonats que en el primer temps i el gol de Víctor Belleti en el minut dos ha esperonat l'equip local i ha minvat els atacs de la Penya. Amb el domini del Junior B també han arribat les ocasions i Dani Espada en una jugada individual ha avançat el seu equip en el minut 19. Poc a poc el partit s'ha anat igualant i en els últims minuts els blaugranes han acabat buscant l'empat fins i tot amb el porter abocat a l'atac.

El tècnic del Junior B, Pepe Díaz, reconeix que la primera part no ha estat bona i que el rival es podia haver endut un avantatge més gran, però al descans han parlat dels errors i han aconseguit capgirar la dinàmica del joc.

Pepe Díaz

El millor que ens ha passat és arribat al descans perdent només 0 a 1. Al descans ho hem parlat i hem capgirat el marcador.

Per la seva banda l'entrenador de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Paco Pareja, destaca que al seu equip li costa molt marcar gols i que això fa que acabin perdent els partits.

Paco Pareja

A la primera part hem estat bastant superiors, hem tingut ocasions, però el fet de no marcar més gols ho hem acabat pagant.

Amb aquest resultat la Penya Blaugrana Sant Cugat queda avantpenúltima amb 4 punts i el Junior B tercer amb 20.