El Sant Cugat Esport femení agafa aire golejant el Bellavista Milán

Futbol

Publicat el 4/nov/12 per Alex Masana

El Sant Cugat Esport femení aconsegueix la primera victòria de la temporada guanyant (6-2) el Bellavista Milán a la jornada 7 de Preferent. Dos gols de Colme, dos d'Eva, un de Lídia i un de Vane han donat la victòria al conjunt vermell-i-negre.

El conjunt femení del Sant Cugat Esport suma el primer triomf a Preferent de la temporada contra el Bellavista Milán. Les visitants, novenes a la classificació, s'han avançat després que l'àrbitre hagi considerat penal una caiguda a l'àrea santcugatenca. Andrea, que jugava de portera per lesió de les altres dues guardametes de la plantilla, ha encertat la direcció de la pilota, però no ha estat capaç d'aturar el xut rival. La reacció local no s'ha fet esperar i Lídia ha empatat el matx vuit minuts més tard. Eva amb una excel·lent rematada de cap ha avançat el SantCu. La falta d'efectivitat que havia perseguit l'equip de Natalia Astrain ha canviat en aquesta jornada. Colme ha fet el tercer quan encara no s'havia complert la primera mitja hora de joc. A les acaballes de la primera part, les visitants han reduit distàncies fent el 3-2.

A la represa, l'àrbitratge ha agafat protagonisme amb dues expulsions de dues jugadores de camp i de l'entrenador rival. Aquestes decisions han afavorit el SantCu que jugant contra nou rivals ha trobat més espais i han ampliat la golejada. Colme feia el quart i Vane, amb un gran llançament de falta, ha fet el cinquè. Eva ha fet el 6-2 definitiu després de superar la portera rival amb un xut creuat. L'entrenadora santcugatenca, Natalia Astrain, creu que l'efectivitat de cara a porteria ha estat bàsica per superar el Bellavista Milán.

Natalia Astrain

El que li faltava a l'equip era marcar. Estava amb confiança de saber que quan el conjunt marqués, tot aniria bé. Aquesta jornada ha estat així.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb la victòria, el SantCu suma quatre punts i agafa aire fresc per seguir lluitant per sortir dels llocs de descens. La setmana vinent, les santcugatenques tenen un desplaçament difícil al camp de l'Europa, segon classificat de la Preferent.