La Penya Blaugrana Sant Cugat presenta els seus 430 jugadors davant l'afició

Presentació dels equips de la Penya Blaugrana

Futbol

Publicat el 8/nov/12 per Alex Masana

32 equips de la Penya Blaugrana de Sant Cugat es presentaran divendres vinent davant la seva afició a les sis de la tarda a la ZEM de Can Magí per a la nova temporada 2012-13 de l'entitat blaugrana. A l'acte hi ha confirmat l'assistència el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera.

Els 430 jugadors sortiran davant la seva afició amb els seus conjunts, es faran una fotografia d'equip i posteriorment hi haurà parlaments del president del club i dels representant de l'Ajuntament i la Federació Catalana de futbol. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, explica que per aquesta temporada es marquen millorar esportivament i seguir fent un treball seriós i de formació del jugador.

Josep Maria Félez

Esperem mantenir el nivell qualitatiu dels jugadors amb la seriositat i la disciplina que ens caracteritza. A nivell esportiu, volem millorar sempre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el directiu de la Federació Catalana de futbol, Francesc Folguera, han confirmat la presència a la presentació dels 32 equips de la Penya.