L'Olímpyc perd el primer partit a casa i abandona el liderat

Futbol

Publicat el 17/nov/12 per Alex Fàbrega

L'Olímpyc Floresta perd (4-5) davant l'Hospitalet Bellsport B a la setena jornada del grup 2 de Tercera Divisió i pateix la primera derrota de la temporada. Els florestans han anat per davant en el marcador durant el primer temps, però les expulsions de Rubén Bosch i Fernando Echevarría han mermat l'equip havent de jugar amb un home menys durant quatre minuts. Tot i les dificultats, l'Olímpyc ha empatat quan quedaven menys de dos minuts, però els hospitalencs han marcat a poc d'acabar-se el partit.

L'Olímpyc Floresta ha patit la primera derrota de la temporada davant un rival directe que l'empata a punts. Els florestans han començat sent superiors i al minut 3 Fernando ha marcat el primer gol amb un xut des de fora de l'àrea. L'Hospitalet Bellsport B ha empatat al minut 7, però Diego ha tornat a avançar l'Olímpyc immediatament després. Amb el 2 a 1, els florestans han disposat de fins a quatre ocasions clares per incrementar l'avantatge, però no han trobat el camí del gol i en un contraatac els hospitalencs han tornat a empatar. A pocs segons per al descans, Rubén ha estat expulsat per una falta que ha provocat un doble penal que els visitants han fallat.

Els locals han jugat amb un menys al final del primer temps i inici del segon i ha estat aleshores quan l'Hospitalet Bellsport B s'ha avançat per primer cop. De nou, amb tots els jugadors de pista disponibles Albert Cardona ha fet l'empat a quatre, però l'expulsió de Fernando ha fet que l'Olímpyc tornés a jugar amb un menys rebent un altre gol. Els blanc-i-blaus s'han posat a jugar de cinc i Martí Casas ha empatat a un minut i 19 segons per al final, però quan quedaven 47 segons per a l'acabament els visitants han fet el gol que els ha donat la victòria.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, destaca la importància negativa que han tingut els àrbitres en el partit.

Xaloc Rion

Els dos gols de la primera part no els entenc i les expulsions ja les sabíem perquè ens ho han dit abans del partit. Els àrbitres són els protagonistes.

L'Olímpyc visita la setmana vinent la pista del Sant Sadurní dissabte a les sis de la tarda.