La candidatura d'Oliveró, amb tres santcugatencs en el seu equip, fracasa

El santcugatenc Romà Escuer, integrant de la candidatura de Sergio Oliveró.

Futbol

Publicat el 20/nov/12 per Carme Reverte

Joan Collet ha estat nomenta nou president del RCD Espanyol amb el suport del 61% de l'accionariat espanyolista després d'imposar-se amb claredat als seus oponents. La candidatura de Sergio Oliveró, amb tres santcugatencs en l'equip, ha quedat en segona posició amb el 37,5% dels vots, seguit en tercer lloc per l'equip encapçalat per Arnau Baqué que només ha aconseguit el suport del 0,4% dels accionistes. La junta d'accionistes del RCD Espanyol ha tingut lloc aquest dilluns a la Fira de Cornellà.

La candidatura de Sergio Oliveró, que comptava en el seu equip amb tres santcugetncs, Romà Escuer, Ramon Rius i Gemma Mengual, no s'ha pogut fer amb la presidència de l'Espanyol. Escuer s'hauria encarregat de l'àrea de comunicació i Mengual i Rius de l'àrea social. Després d'una junta d'accionistes molt moguda i plena d'incidents, Collet ha estat nomenat president amb el 61% de l'accionariat al seu favor, és a dir, 189.641 vots. La candidatura d'Oliveró, la segona més votada n'ha rebut 116.758 i per últim la de Baqué s'ha quedat amb només 1.181 vots.
La junta s'ha celebrat a la Fira de Cornellà (Barcelona) amb un 76,43% del bloc accionarial representat en primera convocatòria i 1.370 accionistes en persona.