El SantCu necessita un triomf per reduir marge amb la Penya Blanc Blava La Roca

El SantCu femení no vol perdre el tren de Preferent

Futbol

Publicat el 24/nov/12 per Jordi Foix

El conjunt femení del Sant Cugat Esport rep la visita de la Penya Blanc Blava La Roca en la 10a jornada de Preferent. Les santcugatenques necessiten el triomf si volen reduïr distàncies amb un conjunt que es troba a sis punts de les vermell-i-negres. Les d'Astrain són 14es a la classificació amb 4 punts mentre que les visitants ocupen la 12a posició amb 10 punts. El partit entre el SantCu i la Penya Blanc Blava La Roca es disputa diumenge a tres quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.

Jornada important per al Sant Cugat Esport femení que rep a la Penya Blanc Blava La Roca, que es troba a sis punts de les vermell-i-negres. I és que les santcugatenques són terceres per la cua després d'obtenir un triomf i un empat en nou jornades. És per això que les de Natàlia Astrain necessiten els tres punts si no volen quedar despenjades en la classificació. A més, les visitants, que sumen tres victòries i un empat, venen de perdre (1-8) contundentment amb l'Europa, que és líder. Per tant, si les santcugatenques sumen els tres punts s'aferrarien de nou a Preferent, ja que es quedarien a tres punts de la Penya.

El partit entre el Sant Cugat Esport femení i la Penya Blanc Blava La Roca es disputa diumenge a partir de tres quarts de cinc de la tarda.