El SantCu busca guanyar un rival en hores baixes per recuperar el camí de la victòria

El SantCu vol retrobar-se amb la victòria després de sumar tres empats en les últimes tres jornades

Futbol

Publicat el 15/des/12 per Alex Masana

El Sant Cugat Esport visita el Granollers, 10è classificat del grup 1 de Primera Catalana, en la 14a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs volen aprofitar el mal moment dels granollerins que han guanyat tres punts dels últims 21 possibles. El partit entre el Granollers i el SantCu es jugarà al Municipal de Granollers, aquest dissabte a les dotze del migdia.

El SantCu visita el Municipal de Granollers amb la voluntat de recuperar el camí de la victòria a Primera Catalana, després d'emptar en les últimes tres jornades. Els santcugatencs s'enfronten a un rival en hores baixes que ha sumat tres punts dels últims 21 possibles. Els locals van començar la lliga amb molta força situant-se segons a la taula després de sis jornades, però han caigut vuit posicions i són desens. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, creu que l'equip està en un molt bon moment de forma, però no s'esperava la plaça que ocupa a la classificació.

José Luis Duque

És un camp complicat, però hem de confiar en l'equip. Portem 19 punts i això no era el previst. Ara mateix faria una fotografia a la classificació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El matx entre granollerins i santcugatencs es disputarà al camp del Granollers, diumenge a les dotze del migdia.