Jonnhy dóna un punt al SantCu en el temps afegit a Granollers

Johny ha fet el gol de l'empat del SantCu

Futbol

Publicat el 16/des/12 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport empata al camp del Granollers (1-1) gràcies a un gol de Jonnhy en el temps afegit del partit corresponent a la 14a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres encadenen el quart empat consecutiu, però el tècnic del SantCu, José Luís Duque, creu que aquest punt sumat fora és positiu en comparació amb l'ensopegada de la setmana passada a casa.

El SantCu s'ha trobat amb la primera pedra en el camí quan sobre el minut 10 el porter Jota no ha pogut agafar una pilota sense excessiva complicació provocant que el Granollers s'avancés en el partit. A partir d'aleshores, els vermell-i-negres han anat agafant el domini del partit i han buscat el gol amb insistència, però al descans el marcador seguia reflectint l'1 a 0. A la represa, el SantCu ha continuat a la recerca del gol, però els minuts passaven amb rapidesa sense que el resultat canviés. I no ha estat fins que els temps reglamentari ja havia finalitzat quan Johny ha aconseguit rescatar un punt que suposa el cinquè empat consecutiu dels vermell-i-negres.

El tècnic del SantCu, José Luis Duque, compara aquest punt amb el sumat la setmana passada i creu que sumar a Granollers és molt més valuós que fer-ho a casa.

José Luís Duque

Aquest punt és molt més bo que el de la setmana passada. A casa esperàvem treure els tres punts i aconseguir-ne un a Granollers és positiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Sant Cugat Esport tancarà l'any jugant a casa davant el Peralada la setmana vinent.