El Futbol Sala Sant Cugat goleja el CN Sabadell i és encara més líder

Futbol

Publicat el 19/gen/13 per Alex Fàbrega

El Futbol Sala Sant Cugat venç (5-0) el Club Natació Sabadell a la jornada 13 del grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres, líders, superen el segon classificat i ja tenen quatre punts de marge al capdavant de la classificació. El conjunt santcugatenc s'ha avançat en el minut 7 i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, l'1 a 0 s'ha mantingut fins els últims instants quan els locals han sentenciat amb quatre gols més.

El duel entre primer i segon classificat del grup 1 de Tercera Divisió ha començat igualat i fins i tot amb més ocasions dels sabadellencs. Els primers cinc minuts han estat de domini visitant fins que Xavi Oliveras a la primera ocasió dels vermell-i-negres ha fet l'1 a 0. A partir d'aleshores el joc s'ha igualat, amb ocasions per tots dos conjunts, però el marcador no s'ha mogut. A la represa, tots dos equips han provat d'anotar fins que en el minut 7 una expulsió visitant l'ha aprofitada Enrique Broto per fer el segon quan els sabadellencs jugaven amb un menys. El Futbol Sala Sant Cugat es mostrava ferm en defensa repel·lint totes els xuts rivals i buscant el contraatac. Quan tots dos equips estaven a punt d'acumular amb cinc faltes, els vermell-i-negres ho han aprofitat en el primer doble penal per fer el tercer. En els últims minuts amb el Club Natació Sabadell jugant de 5 han arribat els dos últims gols del Futbol Sala Sant Cugat.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, destaca la importància del triomf i l'avantatge de quatre punts amb el rival, però toca de peus a terra dient que encara queda més de mitja lliga.

Dani Mosteiro

Ens fiquem a més quatre. És molt bonic el que ens està passant però hem de ser conscient que encara queden 16 partits i és un abisme.

La setmana vinent els vermell-i-negres tornen a jugar a casa, aquest cop davant el Rubí.