El Sant Cugat Esport cau a domicili contra el Vilassar de Dalt

Imatge del partit entre el Vilassar i el SantCu / Font: CE Vilassar

Futbol

Publicat el 3/feb/13 per Pedro Miserachs

El Sant Cugat Esport encaixa la segona derrota consecutiva per primera vegada aquesta temporada després de caure (2-1) al camp del Vilassar de Dalt. Els locals han marxat al descans amb dos gols d'avantatge i ja gairebé en el minut 90, Corbi ha posat l'emoció fent el gol vermell-i-negre, malgrat no poder evitar la derrota del seu equip. El SantCu es queda a la zona mitja, a tres punts dels llocs de perill.

El Municipal de Vilassar de Dalt ha estat l'escenari de l'enfrontament entre maresmencs i vallesans. En el primer temps, els locals han tingut en Cristòbal el seu millor jugador anotant dos gols i posant molt coll amunt el matx pels santcugatencs que han jugat molts minuts per darrere en el marcadors.

En el segon temps, tots dos equips han mogut les banquetes, buscant homes de refresc per intentar revolucionar el partit. Però no ha estat fins gairebé el final quan Corbi ha retallat distàncies pels santcugatencs, sense gairebé més temps per intentar aconseguir l'empat. Al final els tres punts s'han quedat a Vilassar i el Sant Cugat Esport que suma la segona derrota consecutiva en la competició, apropant-se a la zona perillosa de la classificació.

El capità del SantCu, Joan Gómez, creu que si haguessin marcat abans podrien haver empatat en un segon temps que han dominat.

Joan Gómez

Si haguèssim marcat abans, crec que hauriem tingut opcions d'empatar, però ens hem quedat sense temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La següent setmana hi ha descans federatiu, i d'aquí a dues el líder, el Cerdanyola arribarà a la ZEM Jaume Tubau.