Un penal aixafa el SantCu i provoca un pas enrere a la classificació

El SantCu suma sis jornades sense guanyar

Futbol

Publicat el 9/mar/13 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport masculí perd per la mínima (1-0) amb un gol de penal al camp del Lloret en la 23a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres no han reaccionat al gol als 30 minuts de joc i veuen com els lloretencs els superen a la classificació. El conjunt santcugatenc suma un triomf en els últims 13 partits disputats i sis partits consecutius sense guanyar.

El Sant Cugat Esport no travessa pel millor moment de la temporada. Després de fer una primera volta en la qual es va situar en la part mitja alta de la taula i sorprendre tot i ser un nouvingut a la categoria els resultats no estan acompanyant en aquesta segona volta. En un partit vital entre dos equips separats per tan sols un punt, un penal a la mitja hora de joc ha estat decisiu per deixar els tres punts a Lloret. Els vermell-i-negres han disposat d'ocasions per igualar el partit, però la pilota no ha acabat entrant i han acabat pagant el desencert. D'aquesta manera ho explica el tècnic del Sant Cugat Esport, José Luís Duque, que creu que quan un equip està a baix li costa més fer que la pilota entri.

José Luís Duque

Ha estat un partit dominat per nosaltres, no hem estat encertats de cara a porteria. Tenim una dinàmica negativa de cara a porteria que acostuma a passar quan estàs a baix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El proper partit del conjunt santcugatenc és la setmana vinent a la ZEM Jaume Tubau davant el Ripollet, últim classificat del grup 1 de Primera Catalana.