L'Olímpyc Floresta aixeca el cap i s'imposa amb claredat a Tàrrega

L'Olímpyc Floresta torna a sumar tres punts

Futbol

Publicat el 9/mar/13 per Alex Fàbrega

L'Olímpyc Floresta torna a guanyar després de dues jornades seguides sense guanyar i goleja (1-5) el Tàrrega en la 18a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans han estat superiors des de l'inici a l'equip lleidatà i tornen a enganxar-se a la part alta de la taula, això sí, lluny del líder, Pallejà. Carles Jiménez, Marc Feu, Albert Cardona i Diego Neira, aquest últim amb dos gols, han estat els anotadors de l'Olímpyc.

Els florestans necessitaven un triomf després de dues derrotes i sobretot després d'encaixar una de molt dolorosa la setmana passada a Can Llobet davant l'Altafulla. Els blanc-i-blaus han sortit disposats a capgirar la situació i a no deixar-se sorprendre i amb gols de Diego Neira, Carles Jiménez i Marc Feu han posat terra pel mig en un primer temps efectiu i un 0 a 3 clar. A la represa, els florestans han seguit buscant el gol i Albert Cardona ha fet el quart. La tímida reacció targarina ha arribat amb el partit gairebé sentenciat i de nou Diego Neira ha anotat per als visitants fent el cinquè i definitiu gol.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca que l'equip necessitava tornar a competir i capgirar la dinàmica dels últims dos partits.

Xaloc Rion

Quan tens una derrota a casa et quedes aixafat i els jugadors volien tornar a competir. Hem demostrat que estaven preparats per capgirar la situació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els florestans tornen a jugar a casa la setmana vinent davant un vell conegut, el Sant Vicenç.