El juvenil B del SantCu guanya el campionat a falta de tres jornades

El juvenil B del SantCu s'ha proclamat campió després de guanyar el Can Trias / Font: Martin Fernández

Futbol

Publicat el 11/mai/13 per Jordi Foix

El juvenil B del Sant Cugat Esport es proclama campió del grup 33 de Segona Divisió a falta de tres jornades per finalitzar el campionat. Els santcugatencs s'han imposat (0-3) al camp del Can Trias, segon classificat i rival directe per al títol de lliga. Els vermell-i-negres sumen tots els partits per victòries excepte una derrota. Amb aquest títol els vermell-i-negres aconsegueixen l'ascens a Primera Divisió.

Temporada perfecte la que ha fet el juvenil B del SantCu que a falta de tres jornades s'ha proclamat campió del grup 33 de Segona Divisió. A més, el triomf d'aquest dissabte ha estat al camp del Can Trias, rival directe de cara al títol de lliga. El santcugatencs s'han avançat en el minut 12 gràcies Ferran Roca en un partit molt treballat, però poc vistós per a l'espectador. Ja al segon temps Víctor Caballer ha anotat el gol de la tranquil·lat al 61 i a un minut per al final, de nou Caballer, ha sentenciat el matx. Amb aquest triomf els santcugatencs guanyen el gol average amb el Can Trias, que a l'anada va guanyar (2-3) els vermell-i-negres. Ara el SantCu és primer amb 69 punts, a nou dels egarencs.

A més, els santcugatencs sumen 23 victòries en 24 partis. Uns números que freguen la perfecció. Per al tècnic del juvenil B del Sant Cugat Esport, Ruben Coma, una temporada de matrícula d'honor.

Rubén Coma

És de 9,5. Si no haguéssim perdut contra el Can Trias a l'anada. No ens podem queixar. S'ha aconseguit l'objectiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquesta gran campanya Coma considera que hi ha plantilla per aspirar a estar a la zona noble de Primera Divisió.