El Sant Cugat Esport necessita sumar a domicili per allunyar-se del descens

El SantCu necessita ser una pinya per aconseguir l'objectiu de la salvació

Futbol

Publicat el 18/mai/13 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport visita el camp del Peralada aquest diumenge a les cinc de la tarda amb la necessitat de puntuar per no patir el perill de caure en posicions de descens. Els vermell-i-negres estan un punt per sobre del Sant Quirze, que és el primer equip que baixaria en aquests moments a Segona Catalana. Per la seva banda, el rival dels santcugatencs, el Peralada, és setè i esgota les últimes opcions d'arribar a la segona plaça que dóna dret a la promoció d'ascens a Tercera Divisió.

La permanència en el grup 1 de Primera Catalana es presenta cara i prova d'això és que a tres jornades per al final des del setè classificat fins al 18è no hi ha encara assegurada la salvació. Descartant els equips que amb algun punt ja assegurarien tornar a jugar a Primera Catalana i el Ripollet, que podria certificar el seu descens aquesta setmana, quedarien set equips que es poden veure immersos en la lluita fins el final per evitar les tres places restants. El SantCu és un dels equips que s'hi veu més implicat tot i que té la sort que depèn d'ell mateix i que fins el moment encara és fora d'aquestes posicions. Un triomf aquesta setmana posaria molt de cara mantenir la categoria assolida l'estiu passat i un empat, tenint en compte el rival, ajudaria a seguir aproximant-se a l'objectiu. El Peralada, per la seva banda, necessita vèncer per somiar en una segona plaça que té a cinc punts i que els permetria jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Pel que fa al partit d'anada SantCu i Peralada van empatar (2-2).

El capità del Sant Cugat Esport, Joan Gómez, creu que el fet de jugar en un camp de gespa beneficia els locals, però assegura que per als vermell-i-negres és, de nou, una final.

Joan Gómez

És una final per a nosaltres. El terreny de joc és de gespa natural i els beneficia. Encara que estiguin a cinc punts lluitaran per al segon lloc. Intentarem treure els tres punts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Sant Cugat Esport venia de sumar dues victòries seguides per segon cop a la temporada, però la dinàmica es va veure trencada en caure la setmana passada davant el Granollers.