El SantCu empata amb el Montcada i es complica la permanència

Futbol

Publicat el 26/mai/13 per Joan Garcia / Àlex Masana

El Sant Cugat Esport empata (2-2) amb el Montcada i es complica la permanència al grup 1 de Primera Catalana a falta d'una jornada per acabar la lliga. Els santcugatencs han desaprofitat moltes ocasions i depenen d'una carambola per seguir a la categoria.

Punt insuficient el que ha sumat el SantCu davant el Montcada. Els locals necessitaven imperiosament la victòria per pressionar els seus immediats perseguidors, Granollers i San Cristóbal. Precisament aquests dos equips s'enfronten a la darrera jornada i amb un empat en tenen prou per salvar-se i condemnar el SantCu a Segona Catalana. L'entrenador vermell-i-negre, José Luis Duque, confia en l'esportivitat de Granollers i San Cristóbal.

José Luis Duque

Tenim que anar a Sant Quirze pensant que hem de guanyar. El que passi als altres camps ja no depen de nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els locals han deixat escapar una bona ocasió per guanyar i dependre d'ells mateixos a la darrera jornada. Els vermell-i-negres han tingut les primeres ocasions amb un bon joc d'atac, però el cop més fort seria per al SantCu quan Miguel a la mitja hora de joc feia el 0 a 1. Amb aquest marcador s'arribava al descans amb molts nervis i tensió per part dels dos equips i una ZEM Jaume Tubau plena a vessar.

A la represa gol psicòlogic del capità, Joan Gómez, a la sortida d'un cornèr. Amb aquest empat i l'empenta del públic semblava que el triomf seria local. Minuts de poques ocasions, però de gran intensitat. Un altre cop i com a la primera part el golejador visitant Sergi Arranz posava en avantatge els de Montcada a falta d'un quart d'hora per al final. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, cremava tots els cartutxos ofensius col·locant al central Gómez de davanter centre. Aquest fet li ha donat resultat amb el gol de l'empat obra de Xavi Martín de falta directa. Darrers minuts de tensió amb ocasions per part de tots dos equips, però el marcador ja no es mouria.

El SantCu està en zona de descens amb 39 punts, a dos de la salvació que ocupa el Granollers. Els veremell-i-negres necessiten guanyar a Sant Quirze la darrera jornada i esperar que l'empat no sigui el resultat definitiu del Granollers-San Cristóbal. Si fos així, el SantCu baixaria a Segona Catalana.