El Junior empata en l'últim partit de la competició i acaba en vuitè lloc

Futbol

Publicat el 2/jun/13 per Ruben Garcia

El Junior empata davant el Can Vidalet (1-1) a l'última jornada del campionat de Segona Catalana del Grup 3. A més, aquest partit ha estat l'últim del tècnic blau-i-negre, Francesc Puig, a les ordres de l'equip santcugatenc. El Junior ha fet el primer gol en el minut 12 i ha mantingut l'avantatge fins al 90, quan els d'Esplugues han fet el gol de l'empat. Amb aquest empat els blau-i-negre finalitzen en la vuitena posició.

El partit ha estat dominat en tot moment per l'equip d'Esplugues, la majoria d'ocasions de gols han caigut per part del Can Vidalet, però el Junior ha aprofitat més les seves poques ocasions i en el minut 12 ha fet el primer gol del partit, obra del jugador oriental del Juniro, Hayato Yakumaru. Amb la mínima avantatge pels santcugatencs s'ha arribat al descans.

La segona part ha continuat sent de domini blanc-i-blau, els d'Esplugues han afusellat la porteria de Sergio Abad, però fins al minut 89 de partit no han torbat la recompensa desitjada amb el gol de Roberto Ochoa. El Can Vidalet es jugava el poder finalitzar segon i jugar així la promoció d'ascens, però l'empat davant el Junior i l'empart de l'Olímpic Can Fatjó han fet que els d'Esplugues finalitzin en la tercera posició.

Aquest partit ha estat l'últim que Francesc Puig, tècnic del Junior, dirigirà des de la banqueta santcugatenca. L'entrenador blau-i-negre ha valorat la seva etapa a la banqueta del Junior.

Francesc Puig

Porto tres anys al Junior, no se que m'espera en el futur, però no em preocuopa. Estic content de les tres temporades al Junior, una d'elles amb un ascens que no esperàvem.

El Junior ha finalitzat la temporada en la vuitena posició del Grup 3 de Segona Catalana.