L'Olímpyc Floresta vol guanyar el que queda i esperar a renúncies per pujar

L'Olímpyc jugarà lluny de Can Llobet, a Lleida

Futbol

Publicat el 7/jun/13 per Pedro Miserachs

L'Olímpyc Floresta s'enfronta al Balaguer aquest dissabte a les cinc de la tarda a territori lleidatà a la penúltima jornada del grup 2 de Tercera Divisió. A falta de dues jornades i encara amb opcions d'ascens en cas de renúncies d'altres equips, els florestans aspiren a guanyar els dos compromisos que resten per acabar amb el màxim de punts possible a la classificació.

El Balaguer es presenta com un rival dur i molt competitiu que sempre dóna problemes als florestans sobretot quan juguen a Lleida. Amb jugadors de contrastada categoria, els balaguerencs són vuitens amb 40 punts i a l'anada, en el partit jugat a Can Llobet, van caure golejats (9-4) tot i que en els partits que juguen com a visitants perden força. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca la perillositat del rival.

Xaloc Rion

Tenen dos jugadors que no viatgen molt i ens tenen moltes ganes. Anem amb baixes i esperem que els juvenils que pugen els supleixin bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel partit contra el Balaguer, Xaloc Rion té quatre baixes confirmades, Pablo, Martí Casas, Marc Feu i Martí Àngel. El matx es juga aquest dissabte al Pavelló Municipal de Balaguer.