Jordi Rozas es converteix en segon entrenador del Marfil Santa Coloma

A l'esquerra, Jordi Rozas amb el seu anterior club, el Montcada / Font: Jordi Rozas

Futbol

Publicat el 13/jun/13 per Joan Garcia

El santcugatenc Jordi Rozas s'ha convertit en el segon entrenador del Marfil Santa Coloma que milita a Divisió d'Honor, màxima categoria del futbol sala estatal. Rozas, de 26 anys, arriba al club colomenc després de dues temporades al Montcada on ha pujat a Segona B i ha perdut la promoció d'ascens a Segona A.

Jordi Rozas suma 12 anys entrenant equips. Els seus inicis van ser a l'Olímpyc Floresta amb equips de base i on després de quatre anys marxava a Santa Coloma per fer-se càrrec de l'infantil del Marfil amb títol de lliga i subcampionat estatal a la butxaca. A la segona temporada dirigia el juvenil amb subcampionat de lliga. Després de dos anys al club colomenc, Rozas assumia la direcció del primer equip del Montcada a Tercera Divisió amb ascens a Segona B i a l'actual ha quedat segon a la nova categoria disputant la promoció d'ascens a Segona A. Els montcadencs perdien amb el conjunt basc del Debabarrena. Amb aquest exitós palmarés, el Marfil ha contractat el tècnic santcugatenc com a segon entrenador del primer equip. Rozas defineix la seva arribada al Marfil com un somni fet realitat.

Jordi Rozas

Mai hagués imaginat amb 26 anys arribar a Divisió d'Honor com entrenador.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rozas ajudarà Xavi Passarrius al capdavant d'aquest conjunt que aspira a entrar als play-off per al títol. L'entrenador santcugatenc explica quin serà el seu rol a l'equip on sobretot intentarà que els més joves entrin en una dinàmica professional.

Jordi Rozas

M'agrada que els meus equips siguin competitius, tinguin caràcter i lluitin molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rozas iniciarà la pretemporada amb el Marfil el 5 d'agost i debutarà a la Divisió d'Honor el 14 de setembre.