Taules en el partit entre el SantCu-ASDI i el Sant Cugat Esport per Festa Major

Les autoritats i els membres dels dos equips s'han fet la foto oficial

Futbol

Publicat el 29/jun/13 per Pedro Miserachs

El matx entre el SantCu-ASDI i el combinat del Sant Cugat Esport finalitza amb empat (2-2) en un partit en què s'han pogut veure jugades de qualitat en totes dues bandes. Una trentena de persones, entre elles l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director d'ASDI, Enric Tomás, i el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, s'han apropat a la ZEM Jaume Tubau per assistir a la tercera edició d'aquest partit d'exhibició per Festa Major.

La tercera edició del partit d'exhibició entre el SantCu-ASDI i el Sant Cugat Esport ha deixat detalls de qualitat per totes dues bandes i en especial d'alguns jugadors del SantCu-ASDI. El Sant Cugat Esport s'ha presentat amb un combinat de jugadors de diferents categories que han vist com el SantCu-ASDI es posava dos gols amunt en el marcador. El combinat del Sant Cugat Esport ha aconseguit l'empat poc abans d'arribar al final.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca la tasca que està fent el Sant Cugat Esport amb el SantCu-ASDI i els anima a continuar endavant.

Mercè Conesa

Ha estat molt igualat i el SantCu ASDI ha millorat molt. Els animo a continuar amb aquest projecte amb el Sant Cugat Esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El director d'ASDI, Enric Tomás, creu que l'equip de futbol d'ASDI proporciona aspecte socialitzadors i inclusius en els membres del seu equip.

Enric Tomás

Com totes les activitats esportives té un efecte socialitzador i en el seu cas inclusiu per poder compartir aquest espai amb el Sant Cugat Esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx ha constat de dues parts de 25 minuts i el xut inicial l'ha fet Mercè Conesa.