Marc Tolrà i Isaac Fernández participen en el campus del Futbol Sala Sant Cugat

Futbol

Publicat el 4/jul/13 per Pedro Miserachs

El campus del Futbol Sala Sant Cugat ha comptat amb la visita de dos convidats de luxe, els jugadors de Divisió d'Honor Marc Tolrà i Isaac Fernández. Tolrà juga de tanca i fa vuit anys que està en el FC Barcelona, mentre que Fernández és porter del primer equip del Marfil Santa Coloma. Tots dos han jugat amb els prop de 30 nens i nenes que participen aquesta setmana en el campus, a més de respondre a les seves preguntes i aconsellar-los.

La trentena de participants en el campus del Futbol Sala Sant Cugat que té lloc a les pistes de Sant Francesc ha viscut una jornada especial. La visita de Marc Tolrà del FC Barcelona Alusport i Isaac Fernández del Marfil Santa Coloma, ha servit perquè els participants hagin pogut conèixer de ben a prop a dos jugadors que competeixen a la màxima categoria del futbol sala estatal.

Marc Tolrà, jugador del FC Barcelona Alusport i que la temporada vinent jugarà al Xota Navarra, aconsella que els joves jugadors del conjunt vermell-i-negre no abandonin els seus estudis i que, malgrat tinguin el somni de jugar professionalment, que continuïn formant-se.

Marc Tolrà

Els recomano que lluitin pel que volen. Que tinguin present que és complicat i que han de continuar estudiant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la mateixa línia el porter del Marfil Santa Coloma, Isaac Fernández, creu que la formació en aquestes edats és el més important i pensa que, més enllà dels resultats, s'ha de mirar que els nens i nenes gaudeixin d'aquest esport.

Isaac Fernández

És molt important que treballin i que s'ho passin molt bé. Que sigui una afició i que sobretot continuïn estudiant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els campus es desenvolupa des del 25 de juny fins el 26 de juliol i combina el futbol sala amb activitats de lleure com piscina o platja.