El Junior inicia la lliga rebent la Penya Màlaga i el SantCu visita el Sant Ildefons

El Junior incia la temporada rebent la Penya Màlaga de Santboi

Futbol

Publicat el 9/jul/13 per Joan Garcia

El Junior inicia la lliga de Segona Catalana al grup 3 rebent la Penya Màlaga de Santboi, equip recent ascendit, el 7 de setembre. El SantCu debutarà a la categoria visitant el Sant Ildefons, aspirant a l'ascens. El derbi entre els dos conjunts santcugatencs serà el 19 d'octubre al camp del Junior.

Sort dispar en el sorteig del grup 3 de Segona Catalana per als dos representants santcugatencs. El Junior debutarà el 7 de setembre contra la Penya Màlaga Santboi, equip que ha pujat després de superar la promoció d'ascens davant el CP Sarrià. Els blau-i-negres tancaran la lliga al camp del Gornal l'1 de juny.

Per contra el SantCu, que aquesta temporada retorna a la categoria després del seu descens, visitarà la primera jornada el Sant Ildefons, conjunt que la temporada passada es va quedar a les portes de jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana. Els vermell-i-negres tancaran la competició també com a visitants al camp del 25 de Setembre de Rubí l'1 de juny.

El derbi entre el Junior i el SantCu es disputarà la jornada 7, el 20 d'octubre, a camp blau-i-negre. La tornada serà el 16 de març a la ZEM Jaume Tubau.