L'Olímpyc aconsegueix l'ascens administratiu i torna a Segona B

Els florestans tornen a la divisió de bronze del futbol sala estatal

Futbol

Publicat el 11/jul/13 per Pedro Miserachs

L'Olímpyc Floresta jugarà a Segona B la temporada vinent aprofitant la plaça del Vilassar de Mar i el Mallorca que han renunciat a la categoria. L'equip de Xaloc Rion torna a la categoria que va perdre fa quatre temporades i es podrà reviure el derbi contra el Futbol Sala Sant Cugat.

L'Olímpyc Floresta ha rebut la noticia aquest dijous i ha acceptat la plaça a Segona B aconseguint així l'ascens de categoria buscat durant tota la temporada a la pista. El bon any dels florestans, en què han acabat tercers a Tercera Divisió, ha servit perquè l'ens federatiu hagi ofert la plaça a la qual han renunciat Mallorca i Vilassar de Mar.

Un ascens que suposarà per al conjunt florestà un reajustament del seu pressupost per poder assumir el canvi de categoria, tal com afirma el cap de comunicació florestà, Pol Moragas.

Pol Moragas

La Federació ens ha enviat el requeriment si volem pujar i divendres entregar els documents necessaris. Econòmicament ho podem assumir, tot i que haurem de reajustar el pressupost.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més dels canvis pressupostaris, els responsables tècnics del club es reuniran aquest divendres per tal de tractar possibles noves incorporacions per afrontar amb garanties aquest canvi. Una Segona B que segurament tornarà a viure el derbi entre l'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat.