Espanya cau golejada contra Escòcia i és última classificada del grup A

La selecció espanyola, avui de verd, no ha pogut amb Escòcia

Futbol

Publicat el 30/jul/13 per Pedro Miserachs

La matinal de la quarta jornada de la ICUP ha deixat una pluja de gols als assistents a la ZEM Jaume Tubau, amb victòries d'Holanda sobre Canadà (8-0) i Escòcia davant Espanya (6-0). Dos partits corresponents al grup A, que deixen Holanda líder en solitari amb sis punts, seguida de Canadà i Escòcia amb tres punts i Espanya cuer amb zero.

Precisament España ha caigut derrotada 6 a 0 contra Escòcia i perd tota opció de lluitar per les primeres posicions del campionat. Els homes d'Ismael Sanz s'han vist superats clarament pel combinat britànic que ha deixat sentenciat el matx en els primers minuts amb gols de Hickman i Robertson. Abans del descans, dos penals transformats per Paterson per a Escòcia han deixat el marcador 4 a 0. En el segon temps, el matx ha continuat amb el domini escocès sobre el combinat estatal i Mitchell i de nou Patterson han fet dos gols més per deixar el marcador final 6 a 0 a favor d'Escòcia.

En el partit anterior, el combinat holandès ha mostrat la seva gran qualitat apallissant el Canadà per 8 a 0, en un partit en que ha destacat el seu davanter Gerard Arends amb quatre gols i una gran mobilitat. Han completat la golejada, dos gols de Iljas Visker, dos del capità Stephan Lokhoff i un de Lars Conjin.

Aquesta tarda es juguen dos partits més corresponents al grup B, Russia-Anglaterra a dos quarts de sis de la tarda i Irlanda Veneçuela a dos quarts de vuit del vespre.