Al Futbol Sala Sant Cugat se li escapa el partit a Santa Coloma en l'últim minut

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut en els darrers instants

Futbol

Publicat el 14/set/13 per Alex Fàbrega

El Futbol Sala Sant Cugat es veu superat en l'últim minut i mig (6-4) a la pista del Ràpid Santa Coloma en l'estrena a la Segona Divisió B. Els vermell-i-negres havien capgirat un resultat advers jugant de cinc, però han vist com en els últims instants els colomencs han sabut aprofitar les seves oportunitats per endur-se el triomf. El tècnic Albert Tejero ha reconegut que la manca d'experiència pot haver estat clau en la derrota.

El Futbol Sala Sant Cugat jugava el primer partit després del retorn a Segona Divisió B a la pista del Ràpid Santa Coloma. Tot i ser un equip novell a la categoria els vermell-i-negres s'han avançat encara que han vist com els locals els empataven abans del descans. L'inici de la represa ha estat un seguit de cops d'un i altre equip avançant-se el Ràpid Santa Coloma i trobant una resposta gairebé immediata dels santcugatencs fins arribar a l'empat a tres. Aleshores és quan el Futbol Sala Sant Cugat s'ha decidit a jugar de cinc i ha aconseguit tornar-se a posar per davant i tenir més a prop el triomf. Però quan restava un minut i mig per al final, els colomencs també han jugat de cinc i han aconseguit primer empatar i després fer dos gols més per endur-se la primera victòria de la temporada. El tècnic vermell-i-negre, Albert Tejero, reconeix que el fet de ser nous a la categoria els pot haver passat factura.

Albert Tejero

L'actitud, el treball i el joc han estat molt bé. Potser al final ens ha faltat conèixer la categoria. Però me'n vaig content pel joc.