El Valldoreix B i C, el 'Nouva' i el Mira-sol inicien el camí a Quarta Catalana

El Mira-sol inicia la temporada contra el Bellaterra

Futbol

Publicat el 17/set/13 per Redacció

El segon i el tercer equip del Valldoreix, l'Atlètic Nouvallès i el Mira-sol Baco inicien aquest cap de setmana la temporada a Quarta Catalana. El Nouvallès ho farà dissabte a les sis de la tarda mentre que la resta d'equips ho faran diumenge a les dotze del migdia.

Aquest cap de setmana s'inicia la competició de Quarta Catalana i amb ella el camí cap a l'ascens de quatre conjunts santcugatencs: l'Atlètic Nouvallès, el Mira-sol i els equips B i C del Valldoreix. El 'Nouva' s'estrena com a local en el grup 12 jugant contra el la Plana al Municipal de Vallvidrera, dissabte a les sis de la tarda. En el mateix grup, el Valldoreix B juga al Municipal del Casc Antic de Sant Joan Despí contra el San Pancracio B, diumenge a les dotze del migdia.

Per la seva banda, el Mira-sol Baco juga en el grup 15 contra el Bellaterra a la ZEM de Mira-sol, aquest diumenge a les dotze del migdia. Finalment, en el grup 14, el Valldoreix C visita el Municipal de Can Fatjó per jugar amb el segon conjunt de l'entitat rubinenca, diumenge a les dotze del migdia.