El SantCu femení no passa de l'empat en el seu retorn a la Primera Divisió

Futbol

Publicat el 22/set/13 per Alex Masana

El Sant Cugat Esport femení no passa de l'empat a zero amb l'Olèrdola en el primer partit del grup 1 de Primera Divisió. Les jugadores vermell-i-negres, molt voluntarioses durant tot el partit, han dominat la possessió de pilota durant tot el matx, però no han sabut materialitzar les poques ocasions que han generat.

El SantCu femení ha encetat la temporada empatant a zero amb l'Olèrdola a la ZEM Jaume Tubau. El tècnic vermell-i-negre, Carles Rubio, que debutava a la banqueta santcugatenca, ha alineat un onze molt jove on hi destaquen dues jugadores de 15 i 14 anys respectivament, l'extrem Pauleta i la portera Daniela. Precisament, Pauleta ha tingut la primera ocasió del SantCu en atac, però el seu xut ha sortit massa creuat. Les santcugatenques tenien el control del partit, però la falta de profunditat i la poca punteria en atac les ha condemnat.

A la represa, les forces han baixat i el partit s'ha obert. El SantCu seguia dominant la pilota, però no afinava la punteria. Carla ha tingut l'ocasió més clara després de fer un eslàlom brillant, però el seu xut s'ha estavellat al pal de la porteria visitant. Quan semblava que les santcugatenques tenien el gol a tocar ha arribat la jugada més perillosa de l'Olèrdola. Una centrada per la banda l'ha rematat la davantera visitant al fons de la xarxa, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. El SantCu ha seguit persistint, però el premi del gol no ha arribat i les jugadores vermell-i-negres s'han hagut de conformar amb l'empat. El tècnic del Sant Cugat Esport femení, Carles Rubio, creu que no s'han de treure conclusions precipitades d'aquest resultat, però creu que s'han de millorar moltíssimes coses.

Carles Rubio

No podem treure massa conclusions perquè és el primer partit de lliga. L'empat es queda curt pel sacrifici que hem mostrat al camp.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent el SantCu femení visita el Fontsanta Fatjó de Cornellà de Llobregat.