El SantCu guanya el Juventud Prat i segueix imbatut com a local

Futbol

Publicat el 29/set/13 per Alex Masana

El Sant Cugat Esport s'imposa (2-1) al Juventut Prat i suma la segona victòria en els quatre primers partits del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres es fan forts a casa on no han deixat escapar cap punt en els dos partits que hi han jugat. Els gols de Marce i d'Iván han donat la victòria als santcugatencs.

El SantCu torna a guanyar a la ZEM Jaume Tubau i demostra una lleugera progressió en el seu joc. Els santcugatencs han derrotat (2-1) el Juventud Prat en un partit on la solidesa defensiva local ha estat la clau del triomf. Els homes de Camilo Speranza han concedit poques ocasions i han materialitzat les que han tingut. Simón avisava amb una rematada al pal al minut 20 i Marce posava l'1-0 en el marcador després d'un passada de Marc.

En el segon temps, el partit ha tingut moltes anades i vingudes i el SantCu ha disposat de vàries ocasions per rematar el matx. La més clara l'ha tingut el golejador Marce que s'ha plantat sol davant del porter, però la seva pilota picada ha sortit massa creuada. Qui sí ha estat més encertat de cara a porteria ha estat Iván que ha fet el 2-0 amb un fort xut que ha tocat amb el defensa rival. A les acaballes, Fermo ha retallat distàncies pel Juventud Prat, però el SantCu no ha passat angúnies per acabar-se enduent el segon triomf de la temporada i el segon com a local. Camilo Speranza és entrenador del SantCu.

Camilo Speranza

Entre el primer partit i el segon hi ha moltes diferències. L'equip està creixent, però encara hi ha molts aspectes a millorar

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la propera jornada, el SantCu visita el Sitges, que ha sumat dues victòries en els tres partits que ha disputat.