El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a la pista del Manresa

El Futbol Sala Sant Cugat a la pista del Manresa

Futbol

Publicat el 12/oct/13 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut derrotat (8-2) a la pista del Manresa i continua sense puntuar després de cinc jornades a Segona B. Els santcugatencs no han pogut mai amb un rival molt superioritat i amb una gran efectivitat de cara a porteria.

El Futbol Sala Sant Cugat continua en ratxa negativa i aquesta jornada a la pista del Manresa s'ha vist superat per un rival que ha sortit molt decidit pel triomf. La mitja part ja deixava constància d'aquest fet amb un 3 a 0 a favor del conjunt local. A la represa, Richi ha escurçat distàncies i semblava que la remuntada podria ser factible. Ràpidament els del Bages han respost amb quatre gols consecutius deixen la reacció vermell-i-negre en anècdota. Richi ha fet el segon, però el Manresa ha tornat a marcar sentenciant el 8 a 2. El jugador del Futbol Sala Sant Cugat, Marc Casas, destaca que l'equip està patint molt a la nova categoria tant en atac com en defensa.

Marc Casas

Crec que la setmana vinent podem guanyar davant la Prosperitat i que sigui un punt d'inflexió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Futbol Sala Sant Cugat tindrà una nova oportunitat de sumar els tres punts dissabte vinent quan rebrà la Prosperitat a la sisena jornada de Segona B.