El SantCu femení deixa escapar dos punts davant el Suburense a casa

Lídia ha estat l'autora del gol vermell-i-negre

Futbol

Publicat el 20/oct/13 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport femení empata (1-1) amb el Suburense i encadena tres partits consecutius sense perdre al grup 1 de Primera Divisió. Les vermell-i-negres han dominat el partit amb un gol de Lídia, però a 10 minuts per al final un penal ha igualat el partit per a les visitants.

El SantCu encadena tres jornades sense perdre, però ha estat a punt de sumar el tercer triomf seguit davant el Suburense. Les vermell-i-negres han dominat el partit després del gol de Lídia a la meitat del primer temps i han aguantat el marcador fins els últims instants. Quan quedaven 10 minuts per al final un penal xiulat en contra dels interessos de les satncugatenques ha provocat el gol de l'empat i que dos punts s'escapessin de la ZEM Jaume Tubau.

El proper partit del SantCu femení és la setmana vinent davant l'Escola Valls.