Més de 400 jugadors de la Penya Blaugrana es presenten a Can Magí

Els jugadors de la Penya Blaugrana-Escola Futbol Hristo Stòitxkov es presenten aquest divendres

Futbol

Publicat el 24/oct/13 per Joan Garcia

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòixtkov presentarà aquest divendres els 22 equips que formen part de l'entitat aquesta temporada. L'acte s'iniciarà a un quart de vuit del vespre i destacarà la figura d'Stòixtkov a través de la projecció d'un vídeo de l'exjugador del Barça.

Més de 400 jugadors formen part de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòixtkov per a la nova temporada. La ZEM de Can Magí acollirà com cada temporada aquesta presentació on els 22 conjunts desfilaran davant el públic. Un públic que també tindrà un paper especial segons han avançat fonts del club a Cugat.cat. El responsable de Comunicació del club, Joan Carles Galofré, destaca que aquest acte serveix per conèixer els objectius del club per a la nova temporada.

Joan Carles Galofré

És el tret de sortida de la temporada, una festa per als jugadors amb un projecte comú.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte hi assistirà el vicepresident Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó, l'exjugador i representant del FC Barcelona, Paco Clos, el tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez i Hristo Stòixtkov.