El FS Sant Cugat, curt d'efectius, rep un seriós Esparreguera

El Futbol Sala Sant Cugat cerca els primers punts

Futbol

Publicat el 25/oct/13 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat segueix a la recerca dels primers punts de la temporada en el seu retorn a Segona B. Els d'Albert Tejero reben l'Esparreguera, conjunt de la part mitja de la classificació, i ho fan amb baixes importants. A la llarga lesió d'Adrià Peiró s'hi afegeixen els dubtes de Gerard i la sanció de Richi, contra la qual el club ha presentat una al·legació. El matx es jugarà aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda.

Sis derrotes en sis partits, balanç poc esperançador per a un Futbol Sala Sant Cugat que se li resisteixen els primers punts a Segona B. No obstant això, els vermell-i-negres competeixen i, segons el seu entrenador, Albert Tejero, només petits detalls i errades en moments clau fan que els enfrontaments es comptin per derrotes. Així, segons Tejero els primers punts tindran una importància major més enllà del resultat en sí, i és que poden suposar un punt d'inflexió a través del qual l'equip variï a seva dinàmica.

Albert Tejero

Surten un pèl tensionats per aconseguir els primers punts. Quan ho aconsegueixin ja estarà. Seguim entrenant amb les mateixes ganes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Esparreguera és un conjunt que ofereix un joc alegre, que li agrada pressionar i que encara no sap el que és empatar. El rival aquest cap de setmana del Futbol Sala Sant Cugat ha vençut tres partits i n'ha perdut tres, alternant cada resultat a cada jornada. Així doncs, i seguint aquesta regla, els santcugatencs juguen amb la probabilitat a favor després que la jornada passada els del Baix Llobregat vencessin contra el Manresa (8-4). En qualsevol cas, els vermell-i-negres es preocupen del seu propi joc, fent ènfasi en la necessitat de millorar els petits errors que acaben provocant contundents derrotes.