Adrián Cáceres, provinent del Masnou, reforça el mig del camp del SantCu

Adrián Cáceres, nou jugador del Sant Cugat Esport

Futbol

Publicat el 12/nov/13 per Dani Aguilà

Adrián Cáceres arriba al Sant Cugat Esport procedent del Masnou de Tercera Divisió per reforçar el mig del camp vermell-i-negre. Cáceres ja ha disputat dos partits sota les ordres de Camilo Speranza, sent titular en el triomf contra el La Múnia. El tècnic del Sant Cugat Esport celebra poder comptar amb un jugador que pot aportar toc al centre del camp.

El Sant Cugat Esport s'ha fet amb els serveis d'un jugador jove i que pot aportar fluidesa i solidesa al mig del camp, Adrián Cáceres. Procedent del Masnou, d'on havia arribat aquesta temporada després de jugar al juvenil del Badalona la temporada passada, Cáceres només havia disputat 45 minuts des del principi de curs amb l'equip masnoví i va decidir emprendre un altre camí. El SantCu l'ha rebut amb els braços oberts, i després de disputar un quart d'hora al camp de l'Olímpic Can Fatjó fa dues jornades, va ser titular el passat cap de setmana contra el La Múnia. Un matx que Cáceres va començar d'interior i va acabar de pivot. El nou entrenador del migcampista, Camilo Speranza, assegura que la integració del jugador està sent total.

Camilo Speranza

Té molta qualitat, molt bona actitud en els entrenaments, que s'ha integrat molt ràpid a l'equip. Estem molt contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cáceres arriba, a més, en un bon moment tenint en compte que Marc Bonamich, un dels titulars a la medul·lar vermell-i-negre, està lesionat i encara en té per unes setmanes.