El Futbol Sala Sant Cugat busca l'anhelat primer punt contra un Premià tocat

El Futbol Sala Sant Cugat recupera el porter Jordi Palau

Futbol

Publicat el 6/des/13 per Alex Masana

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de vuit el Cover Premià amb l'objectiu primordial de sumar els primers punts del curs a la Segona Divisió B. Els santcugatencs, que després de 12 jornades no han guanyat cap partit, volen agafar aire contra un rival que arriba a Sant Cugat amb un punt dels últims nou possibles.

Polir detalls i evitar els minuts de desconnexió. Aquests són els dos punts claus a millorar perquè el Futbol Sala Sant Cugat sumi els primers punts del curs a la Segona Divisió B. L'equip, inevitablement tocat després de 12 derrotes consecutives, vol agafar aire contra un Premià que passa pel seu pitjor moment de la temporada. Els maresmencs, que se situen al bell mig de la taula, encadenen tres partits sense guanyar i arriben a la cita després d'empatar (8-8) amb el Manresa. El tècnic vermell-i-negre, Albert Tejero, podrà comptar amb una de les peces clau, el porter Jordi Palau. Palau assegura que, malgrat ser una setmana estranya, lluitaran contra un equip jove per assolir els primers punts.

Jordi Palau

És una setmana estranya, de pont, nosaltres intentem preparar el partit contra un Premià jove. Farem el possible per puntuar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, Adri, Pau i Gerard segueixen sent les sensibles baixes de l'equip santcugatenc. Els vermell-i-negres han de començar a sumar per provar de retallar la distància amb l'últim i el penúltim, que ja és de nou punts.