Olímpyc i FS Sant Cugat se citen en un vibrant derbi de necessitats

Futbol

Publicat el 13/des/13 per Dani Aguilà

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat tornaran a fer vibrar l'esport santcugatenc aquest dissabte a les sis en el primer derbi de futbol sala de Segona B. Florestans i santcugatencs s'enfrontaran a Can Llobet en un partit de necessitats, i és que els de Tejero són cuers sense cap punt i els de Rion marquen el límit per sobre del descens amb 11 punts.

Torna l'emoció dels derbis al futbol sala. Fa dos anys es va tornar a veure un enfrontament entre Sant Cugat i Olímpyc després de dues dècades, però la temporada passada cada equip va caure en un dels dos grups de Tercera Divisió. Enguany es tornen a veure les cares, i ho fan en moments difícils. Tots dos equips han ascendit enguany, i qui està tenint més problemes per adaptar-se a la categoria és el FS Sant Cugat. Cuer sense cap punt en 13 jornades, els vermell-i-negres han patit lesions importants durant aques tram inicial. Són els que hi tenen menys a perdre, i amb aquesta sensació arriben a la pista de l'etern rival, com assegura a Cugat.cat el seu entrenador, Albert Tejero.

Albert Tejero

Ara mateix perdrien més ells amb una derrota. Nosaltres necessitem els punts, però probablement tinguin més pressió ells que no nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'altre bàndol, un home que ha viscut el derbi des de pràcticament tots els prismes, Xaloc Rion, debuta com a entrenador en un partit d'aquestes característiques. El que va ser l'ànima de l'Olímpyc a la pista dirigeix el destí del club dels seus amors des de la banqueta. 11 punts en 13 partits duen el seu equip a ser quart per la cua, conjunt que marca el límit de la permanència. Rion assegura que és l'entorn qui fa especial aquest partit, i que per això Can Llobet és clau. Un entorn que, segons Rion, és molt diferent entre l'afició florestana i la santcugatenca. Segons l'entrenador, que els ha viscut els dos, no hi ha comparació.

Xaloc Rion

Ells són els que tenen una ciutat darrere, sempre tenen gent, son l'equip més potent a nivell de futbol sala de la ciutat. Nosaltres som l'Olímpyc, un equip de barri amb la nostra gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cap dels dos entrenadors no podran comptar amb alguns dels seus homes importants. Els vermell-i-negres mantenen les baixes de Gerard i Adri, als quals s'afegeix la de Marc Muñoz. Els de la Floresta hauran de jugar sense Pablo, que ha estat pare, i Carles, que segueix recuperant-se de la lesió al menisc, mentre que Marc Feu i Òscar seran dubte fins a últim moment.