El SantCu cau al camp del Begues i segueix sense vèncer fora de casa

El Sant Cugat Esport ha sucumbit al camp del líder

Futbol

Publicat el 12/gen/14 per Dani Aguilà / Pedro Miserachs

El Sant Cugat Esport segueix sense conèixer la victòria lluny de la ZEM Jaume Tubau i cau (3-0) contra el Begues, cuer fins aquesta jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Camilo Speranza s'han vist superats per un rival que ha comptat amb l'aportació destacada del seu últim reforç, el rus Soslan Maliti, 'Sos', que ha obert la llauna. Álex Vázquez i Poti han completat el triomf local contra un SantCu que cau a la novena plaça.

Els santcugatencs s'han vist sorpresos per un Begues molt més intens i ficat en el partit i han vist com jugar fora de casa s'ha tornat a convertir en un suplici. Els dos gols abans del descans per part del Begues ha posat molt coll amunt el partit per als de Camilo Speranza.

En el segon temps, lluny d'arribar la reacció santcugatenca, el Begues ha ampliat l'avantatge fent el tercer gol gariebé a l'inici i deixant el partit sentenciat. El tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, creu que al seu equip li falta intensitat a l'inici dels partits.

Camilo Speranza

Ens ha passat el que desgraciadament és costum. A les primeres parts sortim fluixos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La derrota deixa el conjunt vermell-i-negre novè amb 22 punts. La següent jornada reben la visita del segon classificat, el Juventud 25 de Septiembre rubinenc.