El Marfil B aplica un dur correctiu al Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut de forma contundent

Futbol

Publicat el 18/gen/14 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat ha vist aturada la seva bona dinàmica després d'estavellar-se (10-1) contra el poder del Marfil B a la 17a jornada de Segona B. Els santcugatencs s'han vist clarament superats per un agressiu conjunt colomenc, que no ha donat cap oportunitat a la seva pista. Al descans els de Santa Coloma ja vencien per 5 gols a 1. Richi ha fet el gol de l'honor per a l'equip d'Albert Tejero.

Després de tres jornades sense perdre i veure capgirada la nefasta dinàmica de 13 derrotes seguides, el Futbol Sala Sant Cugat no ha pogut allargar el dolç moment que vivia i ha sucumbit a una de les pistes més crues de Segona B. El Marfil Santa Coloma B, tercer classificat de la competició i bressol del primer equip, ha demostrat el seu nivell davant uns vermell-i-negres que no s'han trobat còmodes en cap moment. Superats els set minuts de partit ha arribat el primer gol local, que ha obert una sagnia que no s'ha aturat fins al final. Només amb el 3 a 0 a l'electrònic Richi ha donat l'única nota positiva del matx, quan ha marcat el solitari gol visitant i semblava escurçar distàncies. Lluny de fer-ho, els colomencs han marcat dos gols més abans del descans i han mantingut la tònica a la represa, anotant fins a cinc gols més. El tècnic santcugatenc, Albert Tejero, apunta que la derrota és dolorosa però que no era un partit de la seva 'lliga'.

Albert Tejero

Perdre fa mal, i més amb aquest resultat. Però teníem clar que no és la nostra lliga. Si no érem capaços de trencar la intensitat sabíem que patiríem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Aquesta derrota atura la reacció del Futbol Sala Sant Cugat, que havia sumat set punts de forma consecutiva. Els santcugatencs es mantenen a la cua de la classificació i hauran d'esperar a conèixer quins resultats duen a terme els rivals per saber la distància que els separa de la salvació.