El SantCu vol tres punts de mèrit que el tornin a fer temible com a local

El SantCu busca el primer triomf a casa del 2014

Futbol

Publicat el 8/feb/14 per Alex Masana

El Sant Cugat Esport rep el Can Vidalet, tercer classificat del grup 3 de Segona Catalana, i busca un triomf per refer el rumb com a local on havia estat intractable durant les primeres jornades de la competició. Pel matx d'aquest diumenge a tres quarts de cinc, el tècnic santcugatenc, Camilo Speranza, ja podrà comptar amb el defensa Albert Solano, el darrer reforç de la plantilla, però haurà de fer equilibris per confeccionar l'11 titular a causa del gran nombre de baixes.

Recuperar la fortalesa com a local i tornar a ser aquell equip inexpugnable que no va perdre cap partit a la ZEM Jaume Tubau fins al final de la primera volta. Aquest és l'objectiu del SantCu, que la setmana passada es va netejar la cara amb el primer triomf a domicili de la temporada (0-1) al camp del Moja. Els vermell-i-negres van superar un rival directe a la taula amb un solitari gol de Pol Font, un dels fitxatges d'hivern del conjunt vermell-i-negre. Tornar al camí del triomf com a local en aquesta jornada no serà fàcil. Els vermell-i-negres reben el Can Vidalet, tercer, que arriba a la cita en un gran nivell de forma després d'haver sumat cinc victòries en els sis últims partits de lliga. El tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, explica que el rival d'aquest diumenge és un equip sòlid i que no comet massa errors en defensa.

Camilo Speranza

Serà un partit força igualat. Ells tenen un gran equip i són molt seriosos. En qualsevol categoria, cometre pocs errors et fa sumar molts punts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la cita d'aquest diumenge ja hi participarà Albert Solano, però Speranza haurà de fer moltes variacions en els 11 jugadors titulars perquè té un gran nombre baixes. Bonamich i Adrián estan sancionats, Juanito, Pol Font i Mayol estan lesionats i Jota no podrà ser al terreny de joc per motius laborals.