El La Múnia, un rival propici perquè el Junior recuperi el camí de la victòria

Rafiu va fer dos gols en el partit d'anada contra el La Múnia / Font: Xavier Riera

Futbol

Publicat el 8/feb/14 per Alex Masana

El Junior visita aquest diumenge a un quart d'una del migdia el camp del La Múnia, 16è classificat del grup 3 de Segona Catalana, després d'encadenar dues jornades sense guanyar. Els homes de Paco Carballo necessiten tornar a la línia victoriosa per no allunyar-se de la segona plaça que dóna accés a la promoció d'ascens i que ara és a set punts.

Després de la tormenta ve la calma, i aquesta dita és el que vol complir el Junior de Paco Carballo. L'equip blau-i-negre encadena dues jornades sense guanyar i necessita un triomf per no perdre de vista la part capdavantera del grup 3 de Segona Catalana. Després de la dolorosa derrota al camp de la Penya Màlaga de Sant Boi i l'empat a casa de la setmana passada contra l'Olímpic Can Fatjó, el Junior es veurà les cares aquest diumenge contra un rival, a priori, assequible.

El La Múnia és el 16è classificat de la lliga i només ha sumat dos punts dels últims 27 disputats. Els blau-i-negres van superar el conjunt penedesenc per un contundent 4-0 en el partit d'anada, però la competitivitat de la lliga fa que els santcugatencs no es puguin relaxar. En el duel disputat a les instal·lacions del Junior, Rafiu, amb dues dianes, es va erigir com a referent atacant de l'equip, i Suriol i Pau Gama van anotar els altres dos gols.