El Levante Las Planas B es desfà d'un SantCu que suma dues derrotes seguides

El SantCu ha tornat a perdre a domicili després de tres mesos

Futbol

Publicat el 8/feb/14 per Dani Aguilà / Pedro Miserachs

El Sant Cugat Esport femení perd a domicili després de quasi bé tres mesos sense fer-ho. Les santcugatenques han caigut (3-2) al camp del Levante Las Planas en un partit marcat pel tram final de la primera part. Les locals han remuntat un gol vermell-i-negre en 17 minuts i han encarrilat el matx abans del descans. La santcugatenca Maria Colmenero ha posat emoció al tram final de l'enfrontament fent el segon per a les de Sant Cugat. El SantCu es manté a mitja taula del grup 1 de Primera Divisió.

Tot i avançar-se en el marcador amb un gol d'Àlex, les santcugatenques han vist com el Levante Las Planas donava la volta amb tres gols per marxar al descans amb un clar avantatge. En el segon temps les vermell-i-negres han retallat distàncies amb un gol de Colmenero, insuficient per poder empatar i sumar algun punt contra el Levante Las Planas.

El tècnic del femení del Sant Cugat Esport, Carles Rubio, creu que el pitjor de tot no ha estat la derrota o el mal joc, sinó les lesions que està patint l'equip, en aquest cas Lali i Maria Soria.

Carles Rubio

Més que la derrota o el joc, el que més em preocupa són les lesions que estem tenint amb una plantilla curta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb la derrota les santcugatenques es queden a mitja taula, dos punts per sobre del Levante Las Planas.