El FS Sant Cugat rep un Montcada que fa tres jornades que no guanya

Albert Tejero dóna ordres als seus jugadors durant un partit / Font: FSSC

Futbol

Publicat el 28/feb/14 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat rep la visita del Montcada aquest dissabte a les sis de la tarda al pav 3 de la Rambla del Celler. Els montcadins estan en caiguda lliure aquesta segona volta, tot i ser un dels conjunts més potents de la categoria i s'ha situat en 9a posició amb 32 punts, pels 14 dels santcugatencs que continuen cuers quan s'han disputat 22 jornades del grup 3 de Segona Divisió B.

Tots dos equips necessiten la victòria per motius ben diferents. Els de Montcada per tirar cap amunt, tot i que tenen impossible lluitar per fites ambicioses, i els santcugatencs per evitar enfonsar-se una mica més a la classificació.

En el partit d'anada a Montcada, els locals van guanyar (5-2), però des d'aleshores la situació ha canviat a les dues bandes. Els santcugatencs, tot i ser cuers, han millorat el seu joc i sobretot els resultats, mentre que el Montcada ha entrat en una espiral de derrotes que l'ha allunyat de la part alta de la taula.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, no s'explica la classificació d'un Montcada fet per estar a la part alta de la taula.

Albert Tejero

No sé que els passa en els darrers partits i a la segona volta. Realment sempre ha estat un equip amb jugadors de qualitat i experiència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tejero recupera Xavi Oliveras i Marc Casas sancionats la passada jornada.