L'Olímpyc Floresta perd per la mínima a la pista del Marfil Santa Coloma B

L'Olímpyc Floresta s'ha quedat sense puntuar a la pista del Marfil Santa Coloma B

Futbol

Publicat el 22/mar/14 per Joan Garcia

Un gol del Marfil B a falta de set minuts per al final deixa sense puntuar l'Olímpyc Floresta que cau derrotat per la mínima (1-0) a la pista del quart classificat. A falta de cinc jornades per acabar la lliga, els de Xaloc Rion es troben quatre punts per sobre del descens.

L'Olímpyc Floresta ha fet un bon plantejament tàctic i ha estat a punt de treure rendiment. El primer temps ha estat marcat per l'ordre defensiu dels florestans que han tingut les millors ocasions. A la represa, més possessió de pilota que han tancat els de la Floresta a la seva pista. El gol local ha arribat de rebot en un còrner a falta de set minuts per al final. L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca el bon treball que ha fet l'equip aquesta jornada.

Xaloc Rion

El que hem de fer és puntuar ara mateix. Queden cnc finals.

Els florestans rebran dissabte vinent l'Escola Pia de Sabadell, tercer, i que està a cinc punts del primer classificat, la Unión.