El SantCu empata amb el Camp Clar i deixa escapar un triomf que tenia al sarró

Futbol

Publicat el 23/mar/14 per Alex Masana

El conjunt femení del Sant Cugat Esport empata (1-1) amb el Camp Clar i encadena el segon empat consecutiu al grup 1 de Primera Divisió. Les jugadores vermell-i-negres han dominat en el primer temps, però en el darrer tram del partit han cedit davant del físic visitant. Lídia ha fet la diana santcugatenca i el Camp Clar ha empatat de falta directa.

El SantCu femení no acaba de tocar la tecla necessària per guanyar i encadena set jornades sense sumar un triomf. Contra el Camp Clar, cinquè classificat, l'equip ha fet una primera part de mèrit i ha dominat les visitants de principi a fi. Les locals s'han avançat amb una rematada de cap impecable de Lídia, després d'una centrada mil·limetrada de Paula Pol.

El protagonisme del matx era vermell-i-negre i les tarragonines únicament inquietaven amb xuts des de la distància. A la represa, les tornes han canviat i el Camp Clar ha aprofitat la baixada física de les locals.

Les visitants han tingut opcions d'empatar, però no ha estat fins el minut 85 que han trobat el camí del gol. Judit ha llançat de manera magistral una falta a la frontal de l'àrea i ha empatat un partit que el SantCu femení podria haver sentenciat en el primer temps. El tècnic del SantCu, Carles Rubio, creu que el punt té un sabor agredolç.

Carles Rubio

És un punt positiu però amarg pel fet d'haver estat superiors en la primera part.

Amb el punt aconseguit, el SantCu en suma 27 punts i la setmana vinent visita el camp del Tortosa Ebre, segon classificat.