L'Olímpyc Floresta espera continuar fent de Can Llobet un fortí en la visita del Playas Castellón


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta s'enfronta a un dur rival

L'Olímpyc Floresta s'enfronta a un dur rival

L'Olímpyc Floresta vol fer passar pel sedàs de Can Llobet el quart classificat del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, el Playas Castellón, que visita els florestans aquest dissabte a les sis de la tarda. Els de Xaloc Rion inicien un 'Tourmalet' que els durà a enfrontar-se a tres dels equips més forts de la categoria en les quatre següents jornades. Tot plegat tindrà lloc a set partits per al final de la competició i amb un Olímpic tretzè amb 33 punts.

Del grup de sis conjunts que manen a dia d'avui al grup 3 de Segona Divisió B, quatre han passat per Can Llobet i tres han tastat la seva duresa. Només l'Escola Pia, segon a hores d'ara, ha estat capaç de superar els de Rion al seu feu. El cinquè i el sisè, l'Hospitalet Bellsport i el La Unión Santa Coloma, han esgarrapat un empat, i el tercer, el Catgas Santa Coloma B, va perdre. Aquesta jornada és el torn del quart, l'històric Playas de Castellón, que milita a dia d'avui a la categoria de bronze del futbol sala estatal.

A més, aquest matx donarà el tret de sortida a una sèrie de quatre jornades en què l'Olímpyc es veurà les cares amb el Playas, tindrà un petit respir davant el setzè, l'Esparraguera, i després rebrà el líder, el Castelldefels CCR, i visitarà el Catgas B. Els florestans han sortit de les posicions més perilloses i es miren amb una mica de distància el descens. Tot això ho han fet amb una gran forma com a local que volen mantenir: no perden a Can Llobet des del matx davant l'Escola Pia i d'això en fa ja dos mesos i una setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.