Un Olímpyc Floresta assedegat d'un triomf per fugir del descens rep el Cerdanyola Vallès

Miquel Verdaguer, en una imatge d'aquesta temporada

Futbol Sala

Publicat el 31/mar/17 per Albert Diumenjó

L'Olímpyc Floresta rep aquest dissabte a les sis de la tarda el Cerdanyola Vallès, el desè classificat, en partit corresponent a la jornada 25 del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans volen fugir del descens i trencar amb la mala ratxa d'una segona volta on només han sumat un triomf. L'equip de Gerard Casas s'encomana a Can Llobet per treure endavant el primer dels sis partits que falten per acabar la temporada amb la permanència a l'horitzó.

L'Olímpyc Floresta només ha estat capaç de guanyar un dels últims nou partit que ha disputat i viu immers a la zona perillosa. Lluny queda ja la bona dinàmica de la primera volta, quan els florestans ocupaven una còmoda vuitena plaça i signaven la millor ratxa de resultats de la temporada. 10 jornades més tard i una única victòria l'han fet caure sis llocs a la classificació per complicar les seves aspiracions de salvació.

El Cerdanyola Vallès també arriba a la cita en una situació complicada. Els cerdanyolencs són tres places per sobre i tenen sis punts més, però estan immersos en una mala dinàmica que els ha fet perdre els últims quatre partits.