Cinc minuts finals d'èpica serveixen a l'Olímpyc Floresta per ensorrar el Sala 5 Martorell

L'Olímpyc Floresta remunta un 0 a 4 en contra i s'imposa (5-4) davant el Sala 5 Martorell a la catorzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han aconseguit el gol del triomf a falta de 15 segons per al final del matx. Fontecha, per partida triple, Fernando Echevarría i David Oliva han estat els golejadors de la remuntada. L'equip de Gerard Casas suma la quarta victòria consecutiva i arriba a l'aturada nadalenca en el moment més dolç de la temporada.

El primer temps ha dut el segell martorellenc, que ha dominat els primers 20 minuts en detriment d'un Olímpyc gris i ensopit. Els florestants s'han vist superats per un Sala 5 Martorell més sòlid i amb les idees més clares que ha edificat el bon joc del primer temps damunt una alta pressió i un contraatac elèctric.

Quan tot just s'ha superat l'equador de la primera part, l'equip de Gerard Casas, sense clarividència en atac i desbordat en defensa, ja perdia per 0 a 2. Abans d'arribar al descans, els florestans s'han posat a jugar de cinc per intentar capgirar el marcador però s'han estaballat contra la sòlida defensa visitant.

Tot just després del descans, l'àrbitre ha expulsat a Martí Casas i el Sala 5 Martorell ho ha aprofitat per posar més terra de per mig amb un Olímpyc en inferioritat numèrica. Per si la llosa no fos prou gran, al minut 15 del segon temps els visitants han fet el quart i semblava que l'equip de Gerard Casas deia adéu al partit. Ara bé, Can Llobet preval per damunt de tot i els homes de l'Olímpyc no han abaixat els braços i s'han posat a jugar amb porter jugador.

El vent ha canviat de sentit i ha començat a bufar a favor dels florestans. L'àrbitre ha amonestat el Sala 5 Martorell per acumulació de faltes i ha concedit un doble penal als locals que ha transformat Miguel Fontecha. Amb tot l'equip rival abocat a l'atac, els martorallencs s'han tancat al darrere i han cedit metres i la pilota. Fernando Echevarría i Fontecha de nou han enviat la pilota al fons de la xarxa per posar-se a només un gol de diferència a falta d'un minut per al final.

Quan només restaven 40 segons de partit, l'àrbitre ha xiulat un altre doble penal i Fontecha ha certificat el seu tripplet de gols amb l'empat. El Sala 5 Martorell, nerviós i maldestre, no ha pogut aturar la tempesta florestana i ha vist com David Oliva feia el cinquè i definitiu quan només faltaven 15 segons.

El tècnic de l'Olímpyc, Gerard Casas, lloa el coratge dels seus homes i valora els tres punts.

Gerard Casas

Hem lluitat fins al final i ells han abaixat els braços, s'han descompasat i ens hem endut el partit

Els florestans retornen a la competició d'aquí a tres setmanes i visiten la pista del Manresa, el vuitè classificat.