L'Olímpyc Floresta sí que podrà comptar finalment amb el porter Pol Cuirán per aquesta temporada

El porter s'ha recuperat d'una lesió al canell i ha iniciat la pretemporada amb l'equip

Futbol Sala

Publicat el 2/set/17 per Oriol Petit

El porter de l'Olímpyc Floresta Pol Cuirán s'ha recuperat durant l'estiu de la lesió al canell i ha decidit tornar a l'equip, tot i que al final de la temporada passada es va anunciar la seva baixa, juntament amb les d'altres jugadors importants com Miguel Fontecha, Pau Sallarés i David Oliva. El tècnic florestà, Xaloc Rion, considera que aquesta és 'una de les millors notícies de l'any' i demana paciència en l'inici de lliga després d'una pretemporada curta. L'Olímpyc debuta al grup 3 de Segona Divisió B dissabte que ve a Can Llobet contra el Pallejà.

El nou projecte de l'Olímpic Floresta amb Xaloc Rion al capdavant arrencarà la competició oficial el cap de setmana que ve amb una notícia molt positiva pel que fa a la configuració de la plantilla. Es tracta de la continuïtat del porter Pol Cuirán, que va ser clau per assegurar la permanència la temporada passada i que en principi havia de deixar l'equip per recuperar-se d'una lesió al canell. L'entrenador florestà està més que content amb aquesta notícia.

Xaloc Rion

És de les millors notícies de l'any. Ens ha ajudat molt i ho seguirà fent perquè té molt bona mentalitat, és molt competitiu i té un gran nivell per la categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Olímpyc va començar els entrenaments de pretemporada el 23 d'agost amb només dues incorporacions confirmades: Marc Ventura i Marc Espada. A més, hi ha dos jugadors a prova i el tècnic compta amb futbolistes del filial i del juvenil per completar la plantilla en aquest inici de curs. Rion admet que a l'equip li falta preparació física i demana paciència en el tram inicial.

Xaloc Rion

La temporada és molt llarga, tenim l'objectiu de fer 33 o 34 punts per salvar-nos. Hem de carregar bé les piles i preparar l'equip a nivell físic en aquest inici.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fins ara els florestans han disputat dos amistosos: un empat (3-3) davant el Castellar i una derrota contundent (0-4) aquest dissabte contra el Linyola. Aquest dimecres tenen l'últim test contra el Vacarisses abans de l'inici de lliga dissabte que ve. Tot i això, està previst seguir disputant amistosos un cop iniciada la competició per acabar d'assolir el màxim nivell físic.