L'Olímpyc Floresta espera alçar el vol d'una vegada per totes davant l'Escola Pia Sabadell

L'Olímpyc encara és a temps de salvar-se però ha de reaccionar ja

Futbol Sala

Publicat el 17/feb/18 per Albert Diumenjo

L'Olímpyc Floresta vol aprofitar els ànims aconseguits la jornada passada i fer-se fort a Can Llobet aquest dissabte a les sis de la tarda davant l'Escola Pia Sabadell, el sisè classificat. Els florestans van esgarrapar un valuós punt a la pista del quart classificat, el filial del Catgas Santa Coloma, i esperen donar continuïtat a l'empat amb un triomf que els permeti somiar en la permanència al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els homes de Xaloc Rion són tercers per la cua a sis punts de la permanència.

Si bé el punt aconseguit davant el Catgas Energia té molt mèrit, els florestans segueixen a sis punts de la permanència. El conjunt que marca la continuïtat a la Segona Divisió B, el Cerdanyola Vallès, també va empatar la jornada passada i els de Rion no han pogut retallar distàncies al seu rival en la lluita per la salvació.

De totes formes l'empat ha de reforçar els florestans en l'aspecte moral per començar a veure la llum al final del túnel. L'Olímpyc, per tant, vol allargar el bon sabor de boca davant l'Escola Pia Sabadell tot i que no serà fàcil. Els sabadellencs només han perdut quatre partits en tota la temporada i els de La Floresta hauran d'esprémer Can Llobet al màxim si volen treure un resultat positiu. En el partit d'anada els de Rion ja van esgarrapar un punt a l'equip de Sabadell amb un empat a quatre.